Aspectul mainilor

Cum putem sa imbunatatim aspectul mainilor noastre?

Clinica Estetică RegenEstetix


Mereu expuse mainile sunt primele care ne tradeaza varsta.

Folosite in mod frecvent la toate activitatile casnice, expuse la frig, vant, soare mainile au de suferit, fie ca se pigmenteaza fie ca imbatranesc prematur.

Specialistii au dezvoltat de a lungul timpului tot felul terapii si tratamente ce constau in creme, masaj, impachetari si cunoscutele tratamente pe baza de parafina. Aceste terapii au ca scop hidratarea si catifelare mainilor, insa efectele de hidratare obtinute se mentin pe termen scurt, atat timp cat se efectueaza constant aceste terapii.

De ce se intampla acest lucru?

Hidratarea in cazul terapiilor clasice se face la exterior, si intradevar ne bucuram de mani hidratate si catifelate. Dar cand vorbim de mainile ridate, pigmentate, care ne tradeaza varsta si au un aspect inestetic atunci trebuie sa avem in vedere alte tratamente, care sa ne intinereasca vizibil mainile si sa ne mentina efectul hidratare pe o perioada mai indelungata.

O solutie care, care exista de foarte multi ani pe piata o reprezinta rejuvenarea manilor cu ajutorul cunoscutul tratament de mezoterapie.

Ce aduce in plus mezoterapia fata de tratamentele clasice?

Mezoterapia, in cazul mainilor, stimuleaza regenererea si productia de colagen luptant impotriva imbatranirii premature a pielii.

Mezoterapia este o terapie anti-agening, ce contine un complex de vitamine, minerale, aminoacizi, antioxidanti, acizi nucleici, coenzime si acid hialuronic. Este o procedura minim invaziva, ce se injecteaza in derm.

Procedura trebuie facuta intr-un mediu steril, cu produse sterile de inalta calitate si de catre un medic ultraspecializat pentru a efectua aceasta procedura.

Mezoterapia se foloseste pentru atenuarea ridurilor, stimularea regenararii curtanate, fermitate, hidratare si catifelare.

Este o procedura nedureroasa, iar efectele sunt nemaipomenit de satisfacatoare.


DISCLAIMER:
Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în functie de vârstă, sex, rata metabolică bazală, istoricul familial, stilul de viață și activitatea fizică. Toate tratamentele efectuate în clinică, dar și cele post îngrijire sunt sugerate de un terapeut profesionist și instruit în acest sens și sunt personalizate conform cerințelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.