De ce este importanta folosirea cremelor post tratament?

De ce este importanta folosirea cremelor post tratament?

Clinica Estetică RegenEstetix


Daca facem referire la un tratament non-invaziv, unde infuzam vitamine in dermul profund, atunci este foarte important sa folosim si cremele indicate, din aceeasi gama, care nu fac altceva decat sa fixeze si sa mentina efectele benefice obtinute in clinica.

Intraceuticals este un tratament care ofera foarte multe efecte benefice pentru tenul dvs., pentru ca reuseste cu ajutorul oxigenului hyperbaric sa introduca vitaminele in dermul profund si sa hidrateze intensiv tenul conferindu-i un aspect tanar, uniform, luminous, plin de vitalitate. Un efect de lifting obtinut intr-o singura sedinta de tratament.

Stratificare hialuronica in 3 etape

Intraceuticals a revoluționat utilizarea acizilor hialuronici cu greutăți multiple, atât ca agent de hidratare excepțional, cât și ca sistem de administrare a ingredientelor pentru combaterea îmbătrânirii și eliminarea anumitor probleme.

Straturile se suprapun pentru a asigura o hidrodinamică perfectă, conducând la o administrare profundă și constantă a ingredientelor de hidratare si regenerare. Acizii hialuronici cu greutăți multiple sunt încadrați la fiecare nivel pentru a vă revitaliza, reface și proteja pielea.

Pasul 1 – Revitalizeaza

Serul infuzat in clinica reprezinta cea mai importanta etapa in revitalizarea pielii, deoarce acizii hialuronici cu greutate mica transporta antioxidantii, vitaminele si ingredientele anti-imbatranire in piele.

Pasul 2 – Reface

Gelul de ochi si de hidratare, are acizii hialuronici cu greutate moleculara medie si asigura un rezervor de vitamine si antioxidanti pentru piele. Continua sa refaca hidratarea pentru pielea revitalizata, abordand in mod vizibil semnele imbatranirii.

Pasul 3 – Protejeaza

Crema hidratanta are acizii hialuronici cu greutate moleculara mare, care are rolul de a hidrata si de a proteja tenul impotriva efectelor mediului.

Pentru rezultate optime este foarte important ca tratamentul sa fie facut complet.

Pentru cele mai pretentioase cliente, Regen Estetix Clinique va pune la dispozitie un kit complet de intinerire. Tratamentul de 6 fiole infuzat in clinica saptamanal si tratamentul pentru acasa, alcatuit din: gelul de curatare, gel de hidratare, gel de ochi si crema hidratanta.


DISCLAIMER:
Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în functie de vârstă, sex, rata metabolică bazală, istoricul familial, stilul de viață și activitatea fizică. Toate tratamentele efectuate în clinică, dar și cele post îngrijire sunt sugerate de un terapeut profesionist și instruit în acest sens și sunt personalizate conform cerințelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.