Despre noi

Despre noi

The renewal of beauty


Clinica Regen Estetix oferă servicii non-invazive și minim invazive de îngrijire personală de primă clasă, la standarde internaționale.

Noi credem că frumusețea există în fiecare dintre noi de aceea dorim să vă ajutăm să vă redescoperiți frumusețea prin proceduri executate de medici ultraspecializați cu echipamente de ultimă generație.

  • Gândește-te ce vrei să schimbi
  • Verifică lista de servicii și prețurile noastre
  • Fă-ți rapid o programare la +40 747 266 624

Echipă Medici

Echipă medici

Clinica Estetică Regen Estetix


Echipa care ne ajută în atingerea obiectivului nostru, de a reinventa frumusețea naturală, este alcătuită dintr-o echipă de medici specialiști în dermatologie și chirurgie estetică.
Experiența și expertiza lor medicală fac ca serviciile oferite la Regen Estetix să fie de înaltă calitate, iar tratamentele să fie personalizate în funcție de fiecare nevoie a clientului.

DISCLAIMER:
Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în functie de vârstă, sex, rata metabolică bazală, istoricul familial, stilul de viață și activitatea fizică. Toate tratamentele efectuate în clinică, dar și cele post îngrijire sunt sugerate de un terapeut profesionist și instruit în acest sens și sunt personalizate conform cerințelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.