Dr. Chirurg Plastician Valentin Vlădoiu

Dr. Chirurg Plastician Valentin Vlădoiu

Clinica Estetică Regen Estetix


Dr. Vladoiu Valentin, Medic Specialist Chirurgie Plastica si Estetica, absolvent al Facultatii de Medicina UMF „Carol Davila” Bucuresti, a obtinut prin concursul national de rezidentiat unul dintre cele mai mari punctaje si a ales datorita pasiunii pentru frumos, chirurgia plastica, una dintre specialitatile chirurgicale de top.

Perfectionarea ca medic specialist a avut loc in cel mai mare si mai prestigios centru de chirurgie plastica din tara: Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica Reconstructiva si Arsuri, Bucuresti. De asemenea a lucrat in mai multe clinici private din Bucuresti, sub indrumarea unora dintre cei mai buni medici din domeniul chirurgiei estetice, participand la numeroase interventii chirurgicale.

Dr Vladoiu este membru al Colegiului Medicilor Bucuresti si al Asociatiei de Chirurgie Plastica din Romania.

Cu participari constante la congrese (la unele dintre ele fiind chiar speaker) si stagii de pregatire atat nationale cat si internationale in tari recunoscute pentru excelenta in chirurgia plastica precum Franta (Amiens), Germania (Dusseldorf) si Grecia (Thessaloniki), Dr Vladoiu Valentin este la curent cu ultimele noutati in domeniul chirurgiei plastice si estetice aflandu-se intr-un continuu proces de perfectionare.

Intotdeauna tintind catre perfectiune dr Vladoiu Valentin a decis sa nu faca compromisuri, alegand sa colaboreze cu una dintre clinicile de top din Bucuresti – Regen Estetix, unde foloseste aparatura de ultima generatie si cele mai bune materiale existente pe piata, filosofie care se reflecta in rezultatele sale.

Dr Vladoiu crede cu tarie ca relatia dintre pacient si medicul sau trebuie sa se bazeze pe un parteneriat, avand la temelie increderea si respectul reciproc. Comunicarea dintre cei doi fiind cheia catre obtinerea unor rezultate frumoase care sa-i satisfaca chiar si pe cei mai exigenti pacienti.

Dr. Chirurg Plastician Valentin Vlădoiu

Valentin Vlădoiu

dr. chirurg plastician

DISCLAIMER:
Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în functie de vârstă, sex, rata metabolică bazală, istoricul familial, stilul de viață și activitatea fizică. Toate tratamentele efectuate în clinică, dar și cele post îngrijire sunt sugerate de un terapeut profesionist și instruit în acest sens și sunt personalizate conform cerințelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.