Fiziokinetoterapeut Diana Paraschiv Sebe

Fiziokinetoterapeut Diana Paraschiv Sebe

Clinica Estetică Regen Estetix


Diana are peste 10 ani experienta in estetica faciala si corporala cu aparatura si tehnologii medicale de ultima generatie.Peste 8 ani experienta in tratamentul de epilare defintiva cu laser.

Peste 6 ani experienta in slabire localizata cu aparatura medicala (criolipoliza cooltech, vela shape, venus legacy.Remodelare corporala, slabire in centrimetrii, tonifiere, si o pilele calitativ imbunatatita. Toate aestea se datoreaza specializarii si pasiunii Dianei in estetica corporala.

Peste 10 ani experienta in tratarea problemelor tenului cu aparatura medicicala de ultima generatie (radiofrecventa fractionata, radioferecventa multipolara, intraceuticals , hydrafacial si terapii de estetica claisca).

Acneea, cicatricile, imbatranirea cutanata, pigmentarea, laxitatea pielii, lipsa hidratarii, cearacane sunt doar cateva din problemele tenului care au fost tratate cu succes de Diana.

In urma evaluarii facute de Diana, care este ultraspecializata in aceste tehnologii, ve ti avea un plan de tratament executat perfect pentru a putea atinge rezultatele dorite.

Diana a avut peste 2000 de cliente multumite cu rezultate exceptionale.

Toata aceasta experienta impreuna cu firea vesela, a Dianei, fac ca sedintele de tratament din cadrul Clinicii Regen Estetix sa fie placute si relaxante.

Fiziokinetoterapeut Diana Sebe

Diana Paraschiv Sebe

fiziokinetoterapeut

DISCLAIMER:
Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în functie de vârstă, sex, rata metabolică bazală, istoricul familial, stilul de viață și activitatea fizică. Toate tratamentele efectuate în clinică, dar și cele post îngrijire sunt sugerate de un terapeut profesionist și instruit în acest sens și sunt personalizate conform cerințelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.