Tratamente faciale

Tratamente faciale

Clinica Estetică RegenEstetix


HydraFacial – marea inovație din domeniul medical-estetic. Este singurul aparat care combina curatarea, exfolierea, extractia si hidratarea.

Incearca Tratamente Sigure cu Acid Hialuronic la Regen Estetix!

Pbserum MEDICAL este o linie nouă și inovativă de produse profesionale de estetică medicală, specializate în tratarea fibrozelor, a celulitei și în rejuvenarea pielii.

Mezoterapia este un tratament medical nechirurgical pentru rejuvenarea facială, care se poate aplica la nivelul feței, gâtului, decolteului sau a mâinilor.

Tratamentul cu toxina botulinică este cea mai eficientă metodă de estompare a ridurilor! Ridurile, în timp, devin inamicul numărul unu pe chipul femeilor.

Un ten sănătos, cu aspect uniform, luminos și hidratat este întotdeauna de apreciat. Intraceuticals este terapia perfectă pentru sănătatea tenului tău!

Cu timpul, pierdem din volumul feței, țesutul gras se atrofiază, ligamentele nu mai oferă susținere. Liftingul facial reușește să refacă aceste trăsături.

Cu ajutorul peeling-ului chimic poți revitaliza tenul, trata cicatricile post acneice, tenul pigmentat, îmbunătăți aspectul vergeturilor și reduce ridurile.

DISCLAIMER:
Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în functie de vârstă, sex, rata metabolică bazală, istoricul familial, stilul de viață și activitatea fizică. Toate tratamentele efectuate în clinică, dar și cele post îngrijire sunt sugerate de un terapeut profesionist și instruit în acest sens și sunt personalizate conform cerințelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.