Tratamente

Tratamente

Clinica Estetică RegenEstetix


Bucura-te de tinerete la orice varsta, cu noul echipament revolutionar VelaShape III. Elimina celulita si rasfata-ti pielea cu un tratament premium!

HydraFacial – marea inovație din domeniul medical-estetic. Este singurul aparat care combina curatarea, exfolierea, extractia si hidratarea.

Incearca Tratamente Sigure cu Acid Hialuronic la Regen Estetix!

Pbserum MEDICAL este o linie nouă și inovativă de produse profesionale de estetică medicală, specializate în tratarea fibrozelor, a celulitei și în rejuvenarea pielii.

Mezoterapia este un tratament medical nechirurgical pentru rejuvenarea facială, care se poate aplica la nivelul feței, gâtului, decolteului sau a mâinilor.

Tratamentul cu toxina botulinică este cea mai eficientă metodă de estompare a ridurilor! Ridurile, în timp, devin inamicul numărul unu pe chipul femeilor.

Un ten sănătos, cu aspect uniform, luminos și hidratat este întotdeauna de apreciat. Intraceuticals este terapia perfectă pentru sănătatea tenului tău!

Ten hidratat, revitalizat și vizibil mai întinerit cu un tratament de regenerare și refacere a pielii cu ajutorul terapiei Cellenis.

Epilarea definitivă cu laserul diodă Elysion Pro te scapă de toate aceste probleme, iar tu te poți bucura pe termen lung de avantajele ei.

Criolipoliza cu ajutorul Crio CoolTech este tratamentul sigur și recomandat în distrugerea celulelor grase și a țesutului adipos localizat.

Cu timpul, pierdem din volumul feței, țesutul gras se atrofiază, ligamentele nu mai oferă susținere. Liftingul facial reușește să refacă aceste trăsături.

Cu ajutorul peeling-ului chimic poți revitaliza tenul, trata cicatricile post acneice, tenul pigmentat, îmbunătăți aspectul vergeturilor și reduce ridurile.

Tehnologia a creat un dispozitiv ideal pentru calitatea pielii tale! Cicatricile și vergeturile nu mai au nici un secret!

DISCLAIMER:
Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în functie de vârstă, sex, rata metabolică bazală, istoricul familial, stilul de viață și activitatea fizică. Toate tratamentele efectuate în clinică, dar și cele post îngrijire sunt sugerate de un terapeut profesionist și instruit în acest sens și sunt personalizate conform cerințelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.