Tratament Crio Cooltech

Tratament Crio Cooltech

Clinica Estetică Regen Estetix


Criolipoliza cu ajutorul Crio CoolTech este tratamentul sigur și recomandat în distrugerea celulelor grase și a țesutului adipos localizat.

Datorită unui ritm de viață solicitant, greu reușim să găsim un echilibru între o alimentație sănătoasă și sport.

Stresul oxidativ, dereglările hormonale, lipsa sportului și a alimentației corecte, au repercursiuni vizibile asupra siluetei noastre.

Ținem diete riguroase și depunem eforturi mari în a scăpa de kilogramele în plus, iar rezultatele nu sunt extraordinare decât pe termen scurt.

Criolipoliza este tratamentul sigur și recomandat în distrugerea celulelor grase și a țesutului adipos localizat.

Criolipoliza lucrează exact pe aceste surplusuri de grăsime loc (ex: coapse, flancuri, abdomen, brațe, etc). Este, deasemenea, cunoscută ca o variantă sigură și non-invazivă a liposucției chirurgicale, iar rezultatele se mențin pe termen lung. Slăbește localizat eficient și sigur.

Cum funcționează?

Criolipoliza reprezintă o slăbire localizată prin înghețare la -8 grade Celsius. Celulele înghețate, timp de 70 de minute, sunt distruse și eliminate în mod natural de către organism cu ajutorul macrofragilor.
Este o procedură non invazivă, efectuată cu un aparat atestat, ultraperformant, de la producătorul spaniol Cocon Medical.

Țesutul și pielea în timpul tratamentului sunt protejate datorită modului controlat de înghețare și al membranelor special concepute pentru această procedură.

Rezultatele sunt remarcabile, elimină până la 30% din țesutul adipos încă de la prima ședință.

După obținerea siluetei dorite, efectul acesteia se menține minim 2 ani, în funcție de stilul de viață adoptat de fiecare persoană.

Rezultate obținute

  • Distruge și elimină țesutul adipos din zonele localizate,
  • Remodelează corpul,
  • Tratează celulita,
  • Redă aspectul neted al pielii,
  • Rezultatele obținute se mențin pe termen lung.

Regen Estetix, va pune la dispoziție o echipă specializată pentru diagnosticarea și efectuarea corectă a tratamentului.
Rezultatele variază în funcție de fiecare organism în parte și de stilul de viață al acestuia.
Rezultate vizibile de slăbire!Alte proceduri

Epilarea definitivă cu laserul diodă Elysion Pro te scapă de toate aceste probleme, iar tu te poți bucura pe termen lung de avantajele ei.

Tratamentul cu toxina botulinică este cea mai eficientă metodă de estompare a ridurilor! Ridurile, în timp, devin inamicul numărul unu pe chipul femeilor.

DISCLAIMER:
Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în functie de vârstă, sex, rata metabolică bazală, istoricul familial, stilul de viață și activitatea fizică. Toate tratamentele efectuate în clinică, dar și cele post îngrijire sunt sugerate de un terapeut profesionist și instruit în acest sens și sunt personalizate conform cerințelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.