Tratament Epilare definitivă

Tratament Epilare definitivă

Clinica Estetică Regen Estetix


Epilarea definitivă cu laserul diodă Elysion Pro te scapă de toate aceste probleme, iar tu te poți bucura pe termen lung de avantajele ei.

Elysion Pro

Metodele clasice de epilare, atrag după sine probleme la nivelul pielii, iritații, pori dilatați, cunoscutele fire sub piele și foliculită. Epilarea poate fi destul de dureroasă și scumpă prin metodele clasice, iar rezultatele sunt vizibile doar pe termen scurt.

Epilarea cu laserul diodă Elysion Pro, produs de Cocoon Medical, te scapă de toate aceste probleme, iar tu te poți bucura pe termen lung de avantajele ei. Scapă de părul nedorit eficient și fără durere.

Cum funcționează?

Elysion Pro este cel mai eficient sistem de epilare definitivă ce utilizeză laserul diodă. Tratamentul se poate face în orice perioadă a anului, 365/365 zile, vizând toate fototipurile. Sistemul are integrat tehnologia brevetată Crystal Freeze, care reglează temperatura automat și constant, făcând tratamentul să fie sigur și lipsit de durere.

Rezultate obținute:

  • distruge rădăcina firului de păr,
  • tratează foliculită,
  • perfect pentru toate tipurile de piele și păr,
  • piele fină și catifelată.
  • sigur, eficient și plăcut,
  • fără durere în zonele sensibile.

Rezultatele sunt sigure, reale și vizibile de la prima ședință. Firele de păr de sub piele nu vor mai fi o problemă pentru tine.

Pentru a atinge rezultatele optime sunt necesare 6-8 ședințe.

Întreținerea se face la un interval de 8-12 luni în funcție de fiecare persoană.

Spune ADIO părului nedorit și programează–te acum pentru o ședință de epilare definitivă.


Epilare definitivă cu Elysion Pro

Fiziokinetoterapeuta Diana Sebe recomandă folosirea Elysion Pro pentru epilare definitivă.Alte proceduri

Ten hidratat, revitalizat și vizibil mai întinerit cu un tratament de regenerare și refacere a pielii cu ajutorul terapiei vampir (PRP Cellenis).

Un ten sănătos, cu aspect uniform, luminos și hidratat este întotdeauna de apreciat. Intraceuticals este terapia perfectă pentru sănătatea tenului tău!