HydraFacial

Tratament HydraFacial

Clinica Estetică Regen Estetix


HydraFacial – marea inovație din domeniul medical-estetic. Este singurul aparat care combina curatarea, exfolierea, extractia si hidratarea.

HydraFacial – marea inovație din domeniul medical-estetic. Este singurul aparat care combina curatarea, exfolierea, extractia si hidratarea. HydraFacial este inlocuitorul perfect pentru tratamentele clasice din saloane, o experienta fresh pentru curatarea tenului. Este un tratament non-invaziv si delicat cu pielea. Indiferent de tipul de piele, efectul HydraFacial este vizibil, iar tratamentul este unic pentru fiecare pacient.

HydraFacial mentine tenul sanatos, calmeaza tenul acneic, intinereste pielea odata cu inaintarea in varsta si reduce ridurile fine. Aplicatorii speciali din componenta sunt dedicati fiecarei etape si unici pentru fiecare pacient. De ce? Pentru a va asigura de un tratament unic si igienic la fiecare vizita.

In primul pas, curatam si exfoliem, pentru a indeparta celulele moarte. Urmeaza peelingul, unde acizi speciali curata porii fara a irita. In cadrul extractiei, tehnologia vortex realizeaza extractii asupra porilor. Mai departe, hidratam pielea printr-o combinatie de substante care hranesc pielea. Ultimul pas este protectia, in care, cu ajutorul produselor HydraFacial Daily Essentials protejeaza pielea pe termen lung.

De ce este HydraFacial cel mai inovativ echipament de pe piata? Pentru ca foloseste tehnologii patentate la nivel mondial, precum Vortex-Cleaning (eliminarea si curatarea impuritatilor), Vortex-Extraction (extractia punctelor negre si a pustulelor) si Vortex-Fusion (antioxidanti care imbunatatesc aspectul pielii).

In timpul tratamentului, echipamentul foloseste solutii speciale concepute pentru tratarea punctuala a problemelor pielii: acnee, pori dilatati, riduri fine, arsuri solare, hiperpigmentatii.

Activ-4 curata porii, elimina impuritatile si pregateste tenul pentru extractie.

Beta-HD decongestioneaza porii si disloca impuritatile.

Antiox-6 combate radicalii liberi si protejeaza celulele de factorii nocivi din mediu.

GlySal Prep realizeaza un peeling superficial cu efect antibacterian.

DermaBuilder stimuleaza productia de colagen, intareste structura celulara si reduce ridurile fine.

Ai numeroase motive sa incerci HydraFacial. Tratamentul ofera rezultate instant, intr-un proces rapid si relaxant. Efectul se mentine pe mai multe zile si se amplifica, pe masura ce repetati tratamentul. HydraFacial nu lasa roseata sau iritatii, ci doar o piele mai fina decat cea cu care ati intrat in salonul nostru. Mai mult, tratamentul este unic pentru fiecare pacient, in functie de nevoile fiecarui tip de ten.

Si, daca aveati nevoie de un motiv bonus: HydraFacial este tratamentul ales de vedete precum Beyonce, Paris Hilton sau Ethan Hawke.Alte proceduri

Bucura-te de tinerete la orice varsta, cu noul echipament revolutionar VelaShape III. Elimina celulita si rasfata-ti pielea cu un tratament premium!

Criolipoliza cu ajutorul Crio CoolTech este tratamentul sigur și recomandat în distrugerea celulelor grase și a țesutului adipos localizat.

Epilarea definitivă cu laserul diodă Elysion Pro te scapă de toate aceste probleme, iar tu te poți bucura pe termen lung de avantajele ei.

DISCLAIMER:
Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în functie de vârstă, sex, rata metabolică bazală, istoricul familial, stilul de viață și activitatea fizică. Toate tratamentele efectuate în clinică, dar și cele post îngrijire sunt sugerate de un terapeut profesionist și instruit în acest sens și sunt personalizate conform cerințelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.