Tratament PBSerum Regen Estetix

Tratament PBSerum

Clinica Estetică Regen Estetix


Pbserum MEDICAL este o linie nouă și inovativă de produse profesionale de estetică medicală, specializate în tratarea fibrozelor, a celulitei și în rejuvenarea pielii.

Produsele Pbserum MEDICAL sunt injectabile care conțin enzyme recombinante. Enzimele sunt proteine care există în corpul nostru și care au un rol esențial în buna funcționare a proceselor metabolice.

Enzimele recombinante obținute în laboratoarele Proteos Biotech sunt mai pure și cu o structură mai simplă, produsele fiind astfel mult mai eficiente și cu risc alergen scăzut.

Enzimele Proteos Biotech sunt: Lipaza, Colagenaza și Liaza. Ele acționează sinergetic împotriva procesului de fibrozare.

Ce pot trata produsele Pbserum?

  • Fibroza
  • Gusa
  • Cicatrici (hipertrofice, atrofice și cheloide)
  • Celulita
  • Vergeturi
  • Pungi perioculare
  • Laxitate

Cum funcționează produsele Pbserum?

În funcție de problema care urmează a fi tratată acidul hialuronic Pbserum este combinat cu un agent enzymatic specific – de nivel scăzut, mediu sau ridicat.

Agenții enzimatici de nivel scăzut – se utilizează în cazul laxității, cum ar fi laxitatea din zona gâtului, a genunchilor sau pungi perioculare. Substanța se injectează la suprafață. Efectul este de reducere a fibrozei și de refacere a rețelei de colagen, astfel se obține o întindere vizibilă a pielii, fermitate și un efect de lifting.

Agenții enzimatici de nivel mediu – se utilizează în cazul țesutului adipos fibrozat, cum ar fi gușa, grăsimea din zona abdomenului sau celulită. Substanța se injectează profund, intralezional și efectul este de reducere progresivă a țesutului adipos.

Agenții enzimatici de nivel ridicat – se utilizează în tratarea cicatricilor lăsate de arsuri sau grefe. După un tratament intensiv se obține o îmbunătățire a elasticității pielii, a volumului și simetriei și o uniformizare a culorii pielii.

În funcție de afecțiunea tratată se pot efectua între 1 și 3 ședințe la distanță de 2 săptămâni.

Rezultatele injectărilor cu Pbserum sunt spectaculoase chiar și după o singură ședință.Alte proceduri

Criolipoliza cu ajutorul Crio CoolTech este tratamentul sigur și recomandat în distrugerea celulelor grase și a țesutului adipos localizat.

Epilarea definitivă cu laserul diodă Elysion Pro te scapă de toate aceste probleme, iar tu te poți bucura pe termen lung de avantajele ei.

Incearca Tratamente Sigure cu Acid Hialuronic la Regen Estetix!

DISCLAIMER:
Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în functie de vârstă, sex, rata metabolică bazală, istoricul familial, stilul de viață și activitatea fizică. Toate tratamentele efectuate în clinică, dar și cele post îngrijire sunt sugerate de un terapeut profesionist și instruit în acest sens și sunt personalizate conform cerințelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.