VelaShape III

Tratament VelaShape III

Clinica Estetică Regen Estetix


Ofera pielii tratamentul meritat: VelaShape III, un echipament revolutionar de remodelare corporala capabil sa elimine celulita si sa-ti redea tineretea.

Ofera pielii tratamentul meritat: VelaShape III, un echipament revolutionar de remodelare corporala capabil sa elimine celulita si sa-ti redea tineretea.

VelaShape III Syneron Candella distruge eficient grasimea subcutanata, iti face pielea mai elastica si micsoreaza circumferinta abdomenului si a coapselor. Cu VelaShape III inseamna remodelare corporala, tonifiere cutanata si o metodă excelentă de slabire rapida si reconturare a formelor. Adio celulita, bun venit laxitate si aspect mai frumos!

Iti doresti rezultate rapide, in confort maxim si timp de recuperare zero? Te asteptam sa testezi acest aparat de ultima generatie produs de pionieri ai domeniului.

VelaShape III are o putere mai mare a radiofrecventei, un grad de crestere mai rapid al temperaturii din derm, si rezultate vizibile intr-un numar mic de sedinte.

VelaShape III este dotat cu 4 tehnologii care lucreaza simultan catre un scop bine stabilit.

Radiofrecventa incalzeste dermul intr-un mod revolutionar si produce o reactie in lant ce favorizeaza migrarea fibroblastelor. Mai mult, stimuleaza fibrele de colagen si elastina, si sintetizeaza colagen nou, o reactie cu rol decisiv in restructurarea si remodelarea pielii.

Infrarosul elimina rezistenta pielii la curent electric si stimuleaza metabolismul. Pielea ta va se va bucura de mai mult oxigen si de un schimb celular mai bun.

Vacuumul pulsat imbunatateste fluxurile sanguin si limfatic si elimina reziduurile.

Rolele mecanice realizeaza un tratament bland și fac pielea mai aspectuoasa.

Prin celebra tehnologie elos, VelaShape III incalzeste celulele de grasime si fibrele de colagen. Designul noilor aplicatoare permit caldurii sa penetreze mai bine, fapt ce duce la imbunatatirea circulatiei.

Prin VelaShape se pot trata toate zonele cu probleme, in 6-8 sedinte, separate de 2 saptamani, iar rezultatele se vor vedea chiar dupa prima sedinta.Alte proceduri

Criolipoliza cu ajutorul Crio CoolTech este tratamentul sigur și recomandat în distrugerea celulelor grase și a țesutului adipos localizat.

Epilarea definitivă cu laserul diodă Elysion Pro te scapă de toate aceste probleme, iar tu te poți bucura pe termen lung de avantajele ei.

Cu ajutorul peeling-ului chimic poți revitaliza tenul, trata cicatricile post acneice, tenul pigmentat, îmbunătăți aspectul vergeturilor și reduce ridurile.

DISCLAIMER:
Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, în functie de vârstă, sex, rata metabolică bazală, istoricul familial, stilul de viață și activitatea fizică. Toate tratamentele efectuate în clinică, dar și cele post îngrijire sunt sugerate de un terapeut profesionist și instruit în acest sens și sunt personalizate conform cerințelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.